Nu platesc spitalizarea XD
2 participanți
Anime & RPG :: Talente :: AMV
Pagina 1 din 1
Nu platesc spitalizarea XD
Wahhh... acelasi titlul... aceeasi poveste... aveleasi amv-uri pe toate forumurile xDDD
Oricum primul sper sa va placa... il consider cel mai reusit... desi melodia s`a taiat aiurea T^T
Enma Ai~Memories
Astept macar un comentariu... pentru al posta pe urmatorul cu Vampire Knight... defapt cu Zero Kiryuu din Vampire Knight XDDD
Oricum primul sper sa va placa... il consider cel mai reusit... desi melodia s`a taiat aiurea T^T
Enma Ai~Memories
Astept macar un comentariu... pentru al posta pe urmatorul cu Vampire Knight... defapt cu Zero Kiryuu din Vampire Knight XDDD
Re: Nu platesc spitalizarea XD
Wow!Sa stii ca imi place mult de tot!
Chiar vreu sa mai continui si il astept pe urmatorul.
Chiar vreu sa mai continui si il astept pe urmatorul.
Deci asa Zero... dragul meu Zero xDD *ar trebuii sa`l pun pana ce nu incep sa spun tot ce`mi place la el...marog xDDD*
Zero Kiryu~Wake Up
Da... cam ciudat si nepotrivit ~_~ Dar astazi aveam sa mai termin unul cu el... doar ca mi`am mierdut asa mult iubitul program T^T Daca nu mi`l recuperez voi face o criza -.-'
Zero Kiryu~Wake Up
Da... cam ciudat si nepotrivit ~_~ Dar astazi aveam sa mai termin unul cu el... doar ca mi`am mierdut asa mult iubitul program T^T Daca nu mi`l recuperez voi face o criza -.-'
Deci odata ce tocmai l`am postat pe youtube... trebuie sa`l vizionati si voi XDD Mai ales ca este cu Zero XDD *da... cred ca ar trebuii sa scap de obsesia pe el XDD*
Deci mor de ciuda din cauza ca Yuuki nu a ramas cu Zero ~_~ Adica... zau asa X_X sfarsit conceput aiurea pentru mine @_@
Deci mor de ciuda din cauza ca Yuuki nu a ramas cu Zero ~_~ Adica... zau asa X_X sfarsit conceput aiurea pentru mine @_@
Intradevar mie imi place.
Doar ca aveai dreptate, cam multe rame.
Oricum imi place.
Doar ca aveai dreptate, cam multe rame.
Oricum imi place.
Anime & RPG :: Talente :: AMV
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum