Nu platesc: spitalizarea, spargerea monitorului. Nu raspund de cosmarurile de la noapte xDD
2 participanți
Anime & RPG :: Talente :: Fan GFX
Pagina 1 din 1
Nu platesc: spitalizarea, spargerea monitorului. Nu raspund de cosmarurile de la noapte xDD
Un set.. nereusit xD marog.. asa sunt toate xD
1)
2)
Doar semnatura.. scuze.. avatarul cred ca l`am sters din calculator.. si doar aseara l`am facut pe acesta >_<
3) Wallpaper
Stiu... stiu.. floarea aceea e ca d**** pozitionata >_<'
4)
Ahh.. da ceva facut pentru personajul de pe alte vre`o 2-3 forumuri (parca) pe care am personaj masculin xDD
Vreau critici xDD
1)
2)
Doar semnatura.. scuze.. avatarul cred ca l`am sters din calculator.. si doar aseara l`am facut pe acesta >_<
3) Wallpaper
Stiu... stiu.. floarea aceea e ca d**** pozitionata >_<'
4)
Ahh.. da ceva facut pentru personajul de pe alte vre`o 2-3 forumuri (parca) pe care am personaj masculin xDD
Vreau critici xDD
Re: Nu platesc: spitalizarea, spargerea monitorului. Nu raspund de cosmarurile de la noapte xDD
calitatea e cam proasta ....incearca sa le salvezi in png....se vor vedea mai bine...sa le pui un border....si in rest sunt foarte dragute.
Vizitato- Vizitator
Re: Nu platesc: spitalizarea, spargerea monitorului. Nu raspund de cosmarurile de la noapte xDD
Bhaiii fratilor XDDD Ceaveti toti cu border`urile astea?! xDD ma scoateti din pepeni :)) toti mi`au spus asta xDDD
cat de keeewl XD
cu ce le faci?XD
cu ce le faci?XD
Vizitato- Vizitator
Gimp 2.7.0 xDD Weh... cred ca am urmarit toatew tutoriale de pe internet.. si tot nu stiu sa umblu pe el xDD
Atunci inseamna ca nu e asa de bun programul...ca daca urmezi tutorialele ar trebui sa iasa cum zic ei.
Nu conteaza, is super dragutze!
Nu conteaza, is super dragutze!
Wehhh XD e vina celui ce`l foloseste xDD adica amea ca nu ies xDD lool XD
Eu nu cred asta...is super dragutze!
Sa vedem.. trecem peste cele de dinainte xD
Una semnatura ... cu o imagine reala -_-' etto. cam aiurea, as fii vrut sa fie pentru un forum sa o port.. dar a iesit prea ciudat >_<
1.
1.2
Un set din viteza.. stiu ca avatarul arata ca &*$#@, dar si imaginea a fost enervanta XD fata avea barbia prea ascutita
Una semnatura ... cu o imagine reala -_-' etto. cam aiurea, as fii vrut sa fie pentru un forum sa o port.. dar a iesit prea ciudat >_<
1.
1.2
Un set din viteza.. stiu ca avatarul arata ca &*$#@, dar si imaginea a fost enervanta XD fata avea barbia prea ascutita
Yay!Imi place.Ti-ai iesit, se vede ca te-ai straduit.Eu astept sa continui.
Anime & RPG :: Talente :: Fan GFX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum