Ichijo`z room
2 participanți
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ichijo`z room
-Hah... wahhh... nu sunt genul de persoana ce se auto-serveste...
-Mai ales... cand sunt in camera cuiva, ce inca nici nu l`am cunoscut bine *_*
-Mai ales... cand sunt in camera cuiva, ce inca nici nu l`am cunoscut bine *_*
-Tre neaparat sa iti dau eu?XDD*Ma duc in frigider la ichijo shi scot o sticla d pepsi* Nah XDD
Vizitato- Vizitator
-Wahhh... in primul rand nu ating sticla de pepsi, pana ce nu`mi spune el ca pot s`o iau xDDD
-Si ah... da incantata xDD
-Si ah... da incantata xDD
-Multe multe XD ma rog...uite...are inghetata XD *ii iau inghetata din congelator ji o mananc XD*
Vizitato- Vizitator
Uitandu`ma mirata catre taiga, apoi privindu`l pe baiat...
-Yahh... se pare ca avea dreptate in legatura cu satana O_o!
-Yahh... se pare ca avea dreptate in legatura cu satana O_o!
Taiga : Yum...a fost bun XD Uite...chipsuri XD *iau punga shi o vars pe gat XD*...*ragaie XDD* Dak as zice scuze as minti XD
Vizitato- Vizitator
-Inceteaza, Taiga! strig eu catre ea nervoasa, deloc haioasa...
-Pfff... nu`mi vine sa cred ~_~ te comporti ciudat @_@ si cand spun ciudat, ma refer: mai ciudat decat deobicei *_*
-Pfff... nu`mi vine sa cred ~_~ te comporti ciudat @_@ si cand spun ciudat, ma refer: mai ciudat decat deobicei *_*
Taiga : taci femeie XDD
Hey...are shi acadele XD*imi iau acadeaua,singura ramasa ji o sparg in dinti XD*...Yum..capshuni XD
Hey...are shi acadele XD*imi iau acadeaua,singura ramasa ji o sparg in dinti XD*...Yum..capshuni XD
Vizitato- Vizitator
O_O... ohhh doamne!! X_X
-Mi` mila de ea -.-'! soptesc, apropiindu`ma de frigider, deschizandu`l si luaind o sticla de suc natural xDD *wahhh... nu te supara Ichijo xDD*
-Mi` mila de ea -.-'! soptesc, apropiindu`ma de frigider, deschizandu`l si luaind o sticla de suc natural xDD *wahhh... nu te supara Ichijo xDD*
-Nicio suparare!zic eu.Taiga esti in regula?intreb eu aptinandu-ma sa nu ma bufneasca rasul.
Vizitato- Vizitator
-Hah...
-Wahhh... deci stai asa... inca nu mi`ai spus nimic despre tine ... O_O am fost prima sosita de cand ai venit, dar si prima plecata fara nici o informatie despre tine X_X
-Hmmm... cum ti se pare aici?! XDDD
-Wahhh... deci stai asa... inca nu mi`ai spus nimic despre tine ... O_O am fost prima sosita de cand ai venit, dar si prima plecata fara nici o informatie despre tine X_X
-Hmmm... cum ti se pare aici?! XDDD
-Yahhh... sa nu`l grabim pe baiat!! strig eu privindu`l insistenta si repetand in continuare...
-Deci, deci, deci, deci...????!! xDDD
-Deci, deci, deci, deci...????!! xDDD
-Deci ma numesc Touma Ichijo,am 19 ani,sunt vampir pursange,fac parte din Clasa de noapte fiind vice-presedintele ei si cam atat!Alceva?
Vizitato- Vizitator
-Hah... se pare ca entuziasmul meu nu prea tine cu tine cu tine X_X Esti asa calm! exclam eu, privindul atenta...
*Calm... dar dragut XDDD *
-Si... chiar esti vampir pur-sange... si este adevarat daca musti pe cineva, il transfori in vampir?! XDDD
-Si... chiar esti vampir pur-sange... si este adevarat daca musti pe cineva, il transfori in vampir?! XDDD
Taiga : da sunt destul de bine XD HEI XDD ASTA II FRIPTURA DE PUI?xd * o iau ji o mananc pe toataXD*Yuum XD *ragaie XD* LOL XDD BOMBOANE XD * Dau toata cutia pe gat XD*...*Ragaie XD* CE AROMA II ASTA?XDD MERE?XD %^^$ mea XD
Lol..am pijamale noi XD vezi? Vezi? VEEEZI?XDD
Lol..am pijamale noi XD vezi? Vezi? VEEEZI?XDD
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum