Ichijo`z room
2 participanți
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 6 din 10
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ichijo`z room
-Nu o iau ca pe o gluma.. zau asa..
-Insa.. am observat.. cum m`ai evitat la inceput.. sarutul..
-Insa.. am observat.. cum m`ai evitat la inceput.. sarutul..
-Eh.. sigur, dar tot nu am de unde o stii cu adevarat..
-Defapt.. nici tu nu ai..! sopti mai mult pentru ea, ducandu`si mana sub barbie, gandinduse putin..
-Defapt.. nici tu nu ai..! sopti mai mult pentru ea, ducandu`si mana sub barbie, gandinduse putin..
-Exact!zic eu intorcandu-ma spre sifonier.Si de asta e mai bine sa plec!
Vizitato- Vizitator
-Ahh.. da.. pf.. cred ca navigam in alt univers O_O
-Totusi.. unde vrei sa pleci? privindu`l atent, dorind sa afle cat mai repede..
-Totusi.. unde vrei sa pleci? privindu`l atent, dorind sa afle cat mai repede..
-Cred ca ar fi cel mai bine!zic eu.Oricum nu sunt foarte suferit pe aici,nu-i asa?intreb eu zambind schitat.
Vizitato- Vizitator
Se apropie de ea si ii ridica chipul spre el.
-Uite,nu vreau sa suferi nicitu dar nici eu!Daca vrei sa raman o voi face,dar sa stii ca o fac pentru tine!
-Uite,nu vreau sa suferi nicitu dar nici eu!Daca vrei sa raman o voi face,dar sa stii ca o fac pentru tine!
Vizitato- Vizitator
Puanndu`si mana pe unul dintre obrajii acestuia:
-Uite.. voi parea nepasatoare, poate.. dar .. poti pleca.. nu vreau sa suferi dintr`o simpla dorinta prosteasca a mea..
-Uite.. voi parea nepasatoare, poate.. dar .. poti pleca.. nu vreau sa suferi dintr`o simpla dorinta prosteasca a mea..
-Ma crezi sau nu eu nu as vrea sa plec!zic ei.Eu chiar te plac,dar nu mai stiu cum sa-ti dovedesc asta!
Vizitato- Vizitator
-Atunci de ce ai starnit acea discutie.. daca nu vrei?! Nu`ti dai seama ca ma supara putin?
-Nu.. intr`un fel, eu ar trebuii sa`mi cer scuze..
-Si, chestia cum.. "chiar ma placi".. nu.. nu stiu. balbainduse, aprope sa verse lacrimi, dar ducandu`si repede mainile pe fata, acoperindu`si ochii.. incercand sa se calmeze..
-Si, chestia cum.. "chiar ma placi".. nu.. nu stiu. balbainduse, aprope sa verse lacrimi, dar ducandu`si repede mainile pe fata, acoperindu`si ochii.. incercand sa se calmeze..
Auzind toata conversatia spun in soapta:
- hmm...Taiga si Ai si-au gasit pe cineva ....mai este shaymin si raman eu singura fara pereche
Apoi,eu fiind mai nebunatica ma aproprii de ei si le spun :
- Ce faceti porumbeilor?
- hmm...Taiga si Ai si-au gasit pe cineva ....mai este shaymin si raman eu singura fara pereche
Apoi,eu fiind mai nebunatica ma aproprii de ei si le spun :
- Ce faceti porumbeilor?
Vizitato- Vizitator
Tresarind la auzul fetei, luandu`si mainile de pe fata, putin rosie in obraji..
-Porumbei?! Nu suntem.. adica.. zau asa. nu cred.. ca .. etto.. balbainduse ca niciodata, dand sa cada jos, oftand adanc..
-Huh.. de ce mereu eu trebuie sa iasa astfel in exidenta? sopti aceasta, mai mult pentru ea..
-Porumbei?! Nu suntem.. adica.. zau asa. nu cred.. ca .. etto.. balbainduse ca niciodata, dand sa cada jos, oftand adanc..
-Huh.. de ce mereu eu trebuie sa iasa astfel in exidenta? sopti aceasta, mai mult pentru ea..
Taiga : Hai mah ¤#"" mea XD nu se mai arunca nimeni?XD FAAH AIA DE LA 8 XD ARUNCATE XDD
Vizitato- Vizitator
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 6 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum