Ichijo`z room
2 participanți
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 7 din 10
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ichijo`z room
Taiga: AIA DE LA 9 XDD JTII MAH CE II AIA TRAMALOGIE?XDDD ITI ZIC EO DAK SARI AKU XDD
Vizitato- Vizitator
-Hah..?! ._.
-Cred ca o sterg de`aici.. Taiga... sar eu! murmura Sayuki, pe`un ton plictisit, apropiinduse de fereastra..
-Cred ca o sterg de`aici.. Taiga... sar eu! murmura Sayuki, pe`un ton plictisit, apropiinduse de fereastra..
-Fata asta e nebuna O_O
-Am plecat de aici..
*stai asa.. sare si Ichijo..?! pentru ce?* gandi deschizand usa si iesind pe hol...
-Am plecat de aici..
*stai asa.. sare si Ichijo..?! pentru ce?* gandi deschizand usa si iesind pe hol...
-Mah,chiar asa ma lasati singur?intreb eu uitandu-ma cand pe geam cand la usa.
Vizitato- Vizitator
-Ahh. nu, tu vii cu mie xD murmura, intrand repede in camera si apucandu`l de mana pe tip, tragandu`l dupa aia, inafara camerei..
taiga : ow dudes...o sa stau aici pana vine cineva sa ma ridice shi sa ma ia XD nah XD
Vizitato- Vizitator
taiga : w,w...SAYUKI LOVES ICHIJO...SAYUKIXICHIJO..LA LA LAA LA LA LAAAAAAA....xD
Vizitato- Vizitator
Taiga : nu is copil,nici draq xD eu is SATAAANAAAH XD asa ca ICHIJO LOVES SAYUKI AND ICHIJO WILL MARRY SAYUKI ?XD
Vizitato- Vizitator
taiga : AND I WILL SAY THIS AT THE WORLD XD *fuge xD* HEY LUME XD SAYUKI LOVES ICHIJO XD
Vizitato- Vizitator
Taiga : HAHAH,HAI SA FACEM NUNTA XDD
Ultima editare efectuata de catre Taiga chanXD in Lun Oct 12, 2009 12:50 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
O prinse de mana si o intoarse spre el.
-Tie ti s-a urat bu binele?
-Tie ti s-a urat bu binele?
Vizitato- Vizitator
Taiga : eeeexact xD asa ca tre sa ma razbun pe toata lumea cu ce miau facut ei in copilarie xDD
Vizitato- Vizitator
'Si sa inteleg.. ca acum facem trenuletul?' gandi, dandu`i drumul lui Ichijo, privind`o atent si putin iritata pe Taiga..
Taiga : deci toti imi ziceau "tigru de palma xDD" aku,mereu cand se afla ceva,zic la toata lumea xD
deci...SAYUKI LOOOOVES ICHIJOOOO XDD
deci...SAYUKI LOOOOVES ICHIJOOOO XDD
Vizitato- Vizitator
'Nu vad care e problema ei in toata chestia asta ~_~' gandi iritata, privind`o atent pe Taiga..
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum