Ichijo`z room
2 participanți
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 5 din 10
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ichijo`z room
-Ce`ntrebare.. pardon ce`ntrebari..
-Dar fie.. Da sunt putin cu capul... bine in momentul de fata, deobicei stiu sa ma comport.. doar ca de cate ori Taiga e prin apropierea mea.. o iau de`abinealea razna..
-Si sa o fac si pe asta.. nu nu am prieten.. etto.. neah .. multumit? zambindu`i acestuia, desi nu prea eram incantata de ce toate acestea..
-Dar fie.. Da sunt putin cu capul... bine in momentul de fata, deobicei stiu sa ma comport.. doar ca de cate ori Taiga e prin apropierea mea.. o iau de`abinealea razna..
-Si sa o fac si pe asta.. nu nu am prieten.. etto.. neah .. multumit? zambindu`i acestuia, desi nu prea eram incantata de ce toate acestea..
-Hm.. putin suspicioasa, ducandu`mi o mana sub babrie, in semn de meditare..apoi indreptandu`mi atentia catre usa:
-Etto.. cred ca ar fii bine sa plec.. banuiesc ca ajunge zarmalaie Taigai.. plus te mai incurc si eu.. so Ja-ne! ..
-Etto.. cred ca ar fii bine sa plec.. banuiesc ca ajunge zarmalaie Taigai.. plus te mai incurc si eu.. so Ja-ne! ..
-Hah.. etto..intorcandu`si privirea supra maini acestuia
-..deobicei cand cineva se comporta astfel.. sunt putinsuspicioasa..gomen`
-..deobicei cand cineva se comporta astfel.. sunt putinsuspicioasa..gomen`
-Nu.. nu ai de ce`ti cere scuze! incepand sa faca semne din maini in semn de negare..
Ramasese neclintita privind in gol in gata:
-Etto.. nu cred.. ca ... ei bine.. cred ca ar trebuii sa plec! murmura, indreptanduse mergand putin ametita spre usa..
-Etto.. nu cred.. ca ... ei bine.. cred ca ar trebuii sa plec! murmura, indreptanduse mergand putin ametita spre usa..
Isi lasa capul in pamant trist.
-Poate nu trebuia sa o spun!zic eu intorcandu-ma spre fereastra.Cel mai bine ar fi sa plec!
-Poate nu trebuia sa o spun!zic eu intorcandu-ma spre fereastra.Cel mai bine ar fi sa plec!
Vizitato- Vizitator
Tresari la vorbele acestuia, sarind catre el..
-Weh.. nici nu te gandi..! prinzandu`l de mana..putin imbujorata
-Weh.. nici nu te gandi..! prinzandu`l de mana..putin imbujorata
-Atunci scuza-ma ca am gandit-o!zic eu pe acelasi ton ca al fetei.
Vizitato- Vizitator
-Ei bine.. scuza`ma daca simt si eu ceva pentru tine! evitandu`i privirea, irirtata, strangandu`l mai tare de mana..
Deshise ochii uimit si socat.
-Tu zici asta ca sa ma faci sa ma simt mai bine nu-i asa?
-Tu zici asta ca sa ma faci sa ma simt mai bine nu-i asa?
Vizitato- Vizitator
-Weh.. sigur! dandu`si ochii peste cap *de ce trebuie sa fac mereu eu prima miscare degenul asta?!* gandi putin, intorcanduse brusc si sarutandu`l pe tip..
Intrerupand singura sarutul, se retrase cu doi pasi inapoi, privindu`l atent pe baiat:
-Hm.. deci aveam dreptate! putin suspicioasa..
-Hm.. deci aveam dreptate! putin suspicioasa..
-Ca nu vorbesti serios..! murmura incet aceasta
-.. dar a fost interesanta discutie.. acum daca nu va suparati..
-.. dar a fost interesanta discutie.. acum daca nu va suparati..
-Pai.. incerc sa spun ca tocmai mi`am dat seama ca ai glumit cand ai spus ca .. ma .. stii tu.. iar apoi, incercam sa o iau spre usa.. pana cand mai prins tu acum de mana, si m`ai intrebat ce vreau sa spun.. iar eu ti`am raspuns... tot ce am grait mai devreme
-Nu am glumit!zic eu.Dar daca tu o iei ca pe o gluma,n-ai decat!zic eu nervos si ii dau drumul la mana.
Vizitato- Vizitator
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Camera ta
Pagina 5 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum