Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Anime & RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Prima misiune

In jos

Prima misiune Empty Prima misiune

Mesaj Scris de Shaychan Mier Sept 09, 2009 1:20 am

Prima misiune o primiti de la Konata.
Vedeti ce doreste si apoi va puteti ocupa de misiune.Cand ati incheiat-o veniti aici si spuneti-i. hihi

Prima misiune
Konata: "Hey, tu!Vad ca esti nou pe aici.Te asteapta multe misiuni, dar vei avea timp si de relaxare,nu-ti face griji!Sunt multe lucruri de facut, dar le vei invata pe parcursul jocului.Pentru inceput ai nevoie de niste haine noi.Du-te in oras la croitor si roaga-l sa-ti faca niste haine.Stiu ca nu ai inca $ sa le poti plati, asa ca te voi ajuta eu."

Acum mergeti in oras la croitor si scrieti-i ca aveti nevoie de niste haine noi.Atentie, s-ar putea sa aiba si el vreo misiune.
Shaychan
Shaychan
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 380
Data de inscriere : 04/08/2009

http://h2o1.3xforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum