Miss Anime & RPG
2 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Miss Anime & RPG
A fost acum ceva timp, la o nunta de`aunei matusi -.-' am urat rochia aia... dar am zambit pentru camera =.='
- Spoiler:
https://2img.net/h/i70.photobucket.com/albums/i89/Rei_sama/Anime%20girls/765414k76tau93ly.jpg
si eu XD nu mai sunt ultima XD
si eu XD nu mai sunt ultima XD
Ultima editare efectuata de catre Kata-chan in Vin Oct 02, 2009 11:53 pm, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
Din moment ce kamy nu a mai intrat, nu o putem astepta in continuare.
Concursul trebuie sa continue, iar kamy, imi pare rau dar e descalificata.
Deci gata pt proba 3?
Concursul trebuie sa continue, iar kamy, imi pare rau dar e descalificata.
Deci gata pt proba 3?
Prima proba
Fiecare participanta trebuie sa puna o poza cu ea (personajul ei) in cea mai frumoasa uniforma de scoala.
Proba 2
Fiecare concurenta sa puna o poza cu personajul ei in cea mai frumoasa tinuta din vacanta.
Proba 3
Fiecare concurenta sa puna o poza cu personajul ei intr-o tinuta de halloween (sau daca nu aveti sa fie macar mai infricosatoare).
Fiecare participanta trebuie sa puna o poza cu ea (personajul ei) in cea mai frumoasa uniforma de scoala.
- Spoiler:
- Sayuki:
Taiga:
Kata-chan:
Proba 2
Fiecare concurenta sa puna o poza cu personajul ei in cea mai frumoasa tinuta din vacanta.
- Spoiler:
Proba 3
Fiecare concurenta sa puna o poza cu personajul ei intr-o tinuta de halloween (sau daca nu aveti sa fie macar mai infricosatoare).
Ultima editare efectuata de catre Shaychan in Sam Oct 31, 2009 2:12 am, editata de 4 ori
- Spoiler:
ma rog...xD nu se gasesc poze scary cu taiga pe net xDD
Ultima editare efectuata de catre Taiga chanXD in Dum Noi 01, 2009 8:34 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Wah... nu ma lasati pe mine ultima XD
Deci nu'mi prea pasa ce se crede... stilurile lui taicami'o =))
Deci nu'mi prea pasa ce se crede... stilurile lui taicami'o =))
- Spoiler:
Prima proba
Proba 2
Proba 3
Proba 4
Fiecare sa puna o poza cu personajul cu o coafura dragutza.
- Spoiler:
- Sayuki:
Taiga:
Kata-chan:
Proba 2
- Spoiler:
Proba 3
- Spoiler:
- Kata chan
Taiga
Sayuki
Proba 4
Fiecare sa puna o poza cu personajul cu o coafura dragutza.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum