la discoteca cu mireasa
2 participanți
Anime & RPG :: RPG Zone :: Oras :: Cinema & Concerte
Pagina 1 din 1
la discoteca cu mireasa
Taiga, incaltata doar cu 1 pantof se grabeste spre ringul de dans.
Ai, eu si celelalte fete o urmam.
-Deci, ce recompensa sa cerem pt ea? ii spun eu lui Ai.
Ai, eu si celelalte fete o urmam.
-Deci, ce recompensa sa cerem pt ea? ii spun eu lui Ai.
Re: la discoteca cu mireasa
-2 banane!! XDDD
Taiga auzind incepu sa faca panarama:
-2 banane?! atat cost eu? Cereti si voi diamante, aur... vile... masini XD *banane auzi la ea"
-Ohhh... nu te ingrijora draga mea...cerem si un strugure daca doresti! spun eu zambind siret catre ea
Taiga auzind incepu sa faca panarama:
-2 banane?! atat cost eu? Cereti si voi diamante, aur... vile... masini XD *banane auzi la ea"
-Ohhh... nu te ingrijora draga mea...cerem si un strugure daca doresti! spun eu zambind siret catre ea
Taiga : *isi continua sirul de obiecte scumpe* Pantofi,Haine,Bratari,Bijuterii...Computere,Laptopuri,
Vizitato- Vizitator
Fiind si eu printre fetele care furasera mireasa ma gandesc si spun in soapta fetelor:
- Hey ...cred ca ar trebui sa cereti un cos de fructe XD cu de toateXD
- Hey ...cred ca ar trebui sa cereti un cos de fructe XD cu de toateXD
Vizitato- Vizitator
-Hah...
-Pe bune fetelor acum... Ce4 ar trebuii sa cerem in schimbul ei?! intreb eu punandu'mi mainile dupa ceafa, privind tavanul plictisita...
-Pe bune fetelor acum... Ce4 ar trebuii sa cerem in schimbul ei?! intreb eu punandu'mi mainile dupa ceafa, privind tavanul plictisita...
-Hah...?!
-Euro, dolari sau lei, Taiga? XDDD
-In plus... poate dragul tau print va face un infarct!! XDDD Tocmai in ziua nuntii vrei sa ramana fara bani?! xD
-Euro, dolari sau lei, Taiga? XDDD
-In plus... poate dragul tau print va face un infarct!! XDDD Tocmai in ziua nuntii vrei sa ramana fara bani?! xD
Anime & RPG :: RPG Zone :: Oras :: Cinema & Concerte
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum