Sugestii & Propuneri
2 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sugestii & Propuneri
Daca aveti sugestii si/sau propuneri spuneti aici sau daca credeti ca e necesar deschideti un topic insotit de un sondaj respectiv.
Re: Sugestii & Propuneri
Sunt de parere ca ar trebui mai multe sectiuni,plus un chat pe portal.
Vizitato- Vizitator
Pff... kakashi, totul e chat pentru tine?! xD Marog, nu ca r fii o idee rea, dar mai intai activeaza portalul X_X. Poate un nou banner ceva mai explicit si pentru titlul forumului ^^
Am mai adaugat niste sectiuni noi, dar chat-ul...ma mai gandesc.
Apoi banner-ul forumului nu va ramane acela care este acum, il voi schimba in curand.
Am sa vad si cum sta cu portal.
Multumesc pentru idei!Am sa vad ce pot face.
Apoi banner-ul forumului nu va ramane acela care este acum, il voi schimba in curand.
Am sa vad si cum sta cu portal.
Multumesc pentru idei!Am sa vad ce pot face.
Hai sa promitem ca nu mai mancam legume XoX
Ce zici de avvatare personalizate?XD
Ce zici de avvatare personalizate?XD
Vizitato- Vizitator
Pai URGENT tre sa faci o rubrica cu ''nunti''
eu shi ryuuji ne casatorim XD
eu shi ryuuji ne casatorim XD
Vizitato- Vizitator
Wahhh deci stai asa XD Sunt categorii peste categorii... totul este cam incalcit... iar cum tema este cam cimpla, face totul sa fie si mai greu de inteles intr'un mod ciudat... asa ca ma gande`am poate la o alta tema... poate aceasta => http://ro.hitskin.com/cautare-tema/happy-new-year-feat-ruki-132012.htm oricum adminul hotaraste... dar orice ar fii nu mai folosii latimea forumului 100% probabil aceasta e cea mai mare greseluta si de aceea se intelege asa gre... Oricum... sper ca nu sunt prea dura XDDD banner daca ai nevoie de ajutor... voi incerca eu sa concep unul daca vei schimba tema xDDD
Ultima ediatare efectuata de catre Sayuki: wahhh Xd stai asa mai am o idee ... o categorie despre anime?! seriale, episoade discutii generale.. intelegi tu... nautati xD
Ultima ediatare efectuata de catre Sayuki: wahhh Xd stai asa mai am o idee ... o categorie despre anime?! seriale, episoade discutii generale.. intelegi tu... nautati xD
Exact la asta ma gandeam si eu ieri.
Am pus tema pe care mi-ai dat-o si mi-ar placea sa ma ajuti la banner daca se poate.
Am sa fac putina ordine pe aici.....cateva lucruri noi, lipirea unor sectiuni....etc.
Am pus tema pe care mi-ai dat-o si mi-ar placea sa ma ajuti la banner daca se poate.
Am sa fac putina ordine pe aici.....cateva lucruri noi, lipirea unor sectiuni....etc.
Forumul mult prea cunoscut "Afilieri" xDD poate stii... demult era vorba ca ne vom afilia XDDD
Bineinteles ca stiu de el, doar ca prima data ma gandeam la altceva.
Dar acum ca tot ai deschis subiectul asta, il voi aduga
Dar acum ca tot ai deschis subiectul asta, il voi aduga
In portal pe coloana din stanga ai in ultima casuta (Widget) Parteneri... iar cod banuiesc ca stii sa`' faci si sa`l pui xDD
Bineinteles ca stiu sa-l fac.
Insa ma gandeam la mai multe metode.
Dar acum ca tot avem portal, cred ca ar trebui sa incep sa-l folosesc.
Insa ma gandeam la mai multe metode.
Dar acum ca tot avem portal, cred ca ar trebui sa incep sa-l folosesc.
O mica sugestie... cum de multe ori observ ca unii cam uita sa`si puna un avatar cand se inregistreaza incearca acest cod
- Cod:
.popupmenu .avatar {
float: right;
margin: 5px;
width: 50px;
height: 50px;
background: url('LINK IMAGINE') no-repeat;
}
Sau mai poti face astfel
Panou de administrare=>Imagini & Culori=>Avataruri=>Galerie de avataruri=>Administrare avatare si completezi... astfel daca un vizitator posteaza un mesaj va avea avatarul invitatilor, iar un user fara avatar il va avea pe cel de origine xDD
Panou de administrare=>Imagini & Culori=>Avataruri=>Galerie de avataruri=>Administrare avatare si completezi... astfel daca un vizitator posteaza un mesaj va avea avatarul invitatilor, iar un user fara avatar il va avea pe cel de origine xDD
asa... faceti loc, faceti loc... eu soseste aici xDDD
cum a venit toamna... mi se pare normal sa schimbam tema... dar mereu o iau inainte si stiu ca e enervant XDD dar jai sa incercam XP am gasit o tema... marog admina poate alege alta si asa aceasta momentata tot eu am postat`o aici... XD si a fost pusa... dar administratorul face cum doreste am gasit o tema draguta
https://anime-rpg.0wn0.com/index.htm?theme_id=134531 daca doreste sau nu s ao puna ... ea alege XD oricum, sunt o multime de teme dragute din care poate alege, dar ar fii dragut sa ne bazam pe portocaliu ^^
Un banner... deja am facut eu unul mai simplu... cum am observat ca deja de la inceput a fost o imagine drasguta am facut unul dupa acea imagine
https://2img.net/h/oi36.tinypic.com/mlks1u.jpg stiu ca nu arata bine... dar incerc si eu XDD marog.. vreau sa aud parerea adminei... XPPP
cum a venit toamna... mi se pare normal sa schimbam tema... dar mereu o iau inainte si stiu ca e enervant XDD dar jai sa incercam XP am gasit o tema... marog admina poate alege alta si asa aceasta momentata tot eu am postat`o aici... XD si a fost pusa... dar administratorul face cum doreste am gasit o tema draguta
https://anime-rpg.0wn0.com/index.htm?theme_id=134531 daca doreste sau nu s ao puna ... ea alege XD oricum, sunt o multime de teme dragute din care poate alege, dar ar fii dragut sa ne bazam pe portocaliu ^^
Un banner... deja am facut eu unul mai simplu... cum am observat ca deja de la inceput a fost o imagine drasguta am facut unul dupa acea imagine
https://2img.net/h/oi36.tinypic.com/mlks1u.jpg stiu ca nu arata bine... dar incerc si eu XDD marog.. vreau sa aud parerea adminei... XPPP
Sa fiu sincera chiar cautam una pentru toamna dar nu gasisem nici una perfecta pana cand.....Sayuki a salvat forumul
Si banner-ul tau e super, e minunat, e grozav, e senzational...nu gasesc cuvintele potrivite am sa-l pun
Si am sa mai modific cate ceva pe la tema...cum ar fi icon-urile...dar aici ma descurc.
Multumim Sayuki!
Si banner-ul tau e super, e minunat, e grozav, e senzational...nu gasesc cuvintele potrivite am sa-l pun
Si am sa mai modific cate ceva pe la tema...cum ar fi icon-urile...dar aici ma descurc.
Multumim Sayuki!
Nici o problema XDD desi nu sunt chiar asa sigura ca`ti place in intregime XPP Dar ma bucur intr`un fel :]]
Oricum... bannerul trebuie schimbat sau micsorat "ma refer la cel din tema" daca vrei sa`l pastrezi XD
Oricum... bannerul trebuie schimbat sau micsorat "ma refer la cel din tema" daca vrei sa`l pastrezi XD
L-am pus pe al tau.
Si tema normal ca-mi place....doar ca nu-mi place franceza asa ca voi modifica icon-urile.
Si tema normal ca-mi place....doar ca nu-mi place franceza asa ca voi modifica icon-urile.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum