manga
2 participanți
Anime & RPG :: Cafenea :: Anime & Manga
Pagina 1 din 1
manga
Manga (漫画) este cuvântul japonez pentru benzi desenate (uneori folosindu-se de asemenea şi komikkuコミック). În afara Japoniei, termenul este utilizat strict pentru benzile desenate de origine japoneză.
Manga este creată dintr-o mixtură între arta japoneză ukiyo-e şi stiluri străine de desenat, şi a preluat forma prezentă la puţin timp după cel de-Al Doilea Război Mondial. Constă în principal din desene alb-negru, în afară de coperţi şi câteodată primele cîteva pagini; în unele cazuri, este colorată integral.
Manga este creată dintr-o mixtură între arta japoneză ukiyo-e şi stiluri străine de desenat, şi a preluat forma prezentă la puţin timp după cel de-Al Doilea Război Mondial. Constă în principal din desene alb-negru, în afară de coperţi şi câteodată primele cîteva pagini; în unele cazuri, este colorată integral.
Re: manga
Putem pune intrebari?Ok ma gandeam shi eo XD
Ce manga cititi?/Ati citit?
Eu da...mai mult toradora shi shugo chara XD
Ce manga cititi?/Ati citit?
Eu da...mai mult toradora shi shugo chara XD
Vizitato- Vizitator
Re: manga
Hmmm ca sa raspund mai intai intrebarii Taigai... Am citit: Blood: The last vampire, Full Moon Wo Sagashite, Shinigami Lovers si Slayers Revolution.
Dar momentan citesc Sakura Hime Kaden, este c'am vechi dar debia ce am dat de el xD
Dar momentan citesc Sakura Hime Kaden, este c'am vechi dar debia ce am dat de el xD
Anime & RPG :: Cafenea :: Anime & Manga
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum