ghiozdanul cu rechizite
2 participanți
Anime & RPG :: Cafenea :: Scoala
Pagina 1 din 1
Re: ghiozdanul cu rechizite
Caietul cu foaie velina, creionmul, radiera, ascutitoarea, creioanele cerate, cariocile, acuarelele, creioanele colorate simple si marcarele colorate. deci acestea sunt si uneltele cu care desenez eu in fiecare zii X_X Desii uneori prefer si pixul albastru si un caiet dictando mic, pentru poeziile mele xD
Poy favoritul meu e penarul,shi caietul cu foaie velina.Dar nu imi lipseste micul joc,care sta inghesuit intre cele doua carti de mate shi romana XD Sau jurnalul care sta in ''buzunarashul''Din spatele cartilor sau,cateodata in ''cabina de proba''(unde imi tzin pachetzelul XD) Imi mai plac shi caietzelele p kre le umplu de exercitii...lecturi...probleme...Imi mai plac shi manualele kre toata ziua ma ratacesc in paginile lor...
Imi mai place shi portofoliul....unde imi tin toate testeleX.X da...am luat numai 7-10 pan aku...sa vedem ce mai iau XD
Pe scurt:N-am terminat X_X
Imi place penarul,asha cum vam zis shi tot ce ii in el XD
Intrebari?
Imi mai place shi portofoliul....unde imi tin toate testeleX.X da...am luat numai 7-10 pan aku...sa vedem ce mai iau XD
Pe scurt:N-am terminat X_X
Imi place penarul,asha cum vam zis shi tot ce ii in el XD
Intrebari?
Vizitato- Vizitator
Nu XD
Dup tot anu,penarul meu se duce in lada shi imi cumpar altu
Dup tot anu,penarul meu se duce in lada shi imi cumpar altu
Vizitato- Vizitator
Asa deci...
Eu incepeam deja sa fac invitatile de nunta "Domnisoara Taiga si Domnul Penra isi unesc destinele" xD
Eu incepeam deja sa fac invitatile de nunta "Domnisoara Taiga si Domnul Penra isi unesc destinele" xD
ai dreptate
cel ales ii ryuuji (cauta pe pb k eo nu itzi arat )
cel ales ii ryuuji (cauta pe pb k eo nu itzi arat )
Vizitato- Vizitator
hai ca va potrivit xD asta numai daca se imbraca intr'un costum de penar =D atunci poate voi folosii si eu invitatiile incepute xD
N-am costum de penar -.-
SCHIMBARE DE PLAN XD
urasc penarul XD
SCHIMBARE DE PLAN XD
urasc penarul XD
Vizitato- Vizitator
Auciii xD atunci caiet, pix ceva si schimb numai numele de pe invitatii xD
Pff... se pare ca nu am sanse infata lui Ryuuji xD
*Da'l incolo de penar xD*
*Da'l incolo de penar xD*
Tocmai le'am pus pe foc XD Daca nu ai vrut cu penarul... nu le'am m'ai corectat XD
mamaaa xD Gata ma las pagubasa XD Si asa doar nu va veti casatori azi sau maine XD
Bine xD Stiu arata ca muma padurii xD [nu Taiga.. poate intelegi cresit xD]
Anime & RPG :: Cafenea :: Scoala
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum