materii
2 participanți
Anime & RPG :: Cafenea :: Scoala
Pagina 1 din 1
Re: materii
Jos cu geografia, muzica, istoria, matematica etc :))
Sus cu desenul, franceza, limba si literatura romana, sportul, tehnologie si fizica... la putere xD
Deci in caz ca nu intelegeti urasc muzica ca materie, din cauza profului xD Cum vi s'ar parea sa aveti un profesor ce este in PDL... deci click si vizionati'l pe proful meu de muzica. *sa moara pisicuta vecinilor daca mint X_X*
Sus cu desenul, franceza, limba si literatura romana, sportul, tehnologie si fizica... la putere xD
Deci in caz ca nu intelegeti urasc muzica ca materie, din cauza profului xD Cum vi s'ar parea sa aveti un profesor ce este in PDL... deci click si vizionati'l pe proful meu de muzica. *sa moara pisicuta vecinilor daca mint X_X*
Poy urasc MULT MULT MULT romana,mate,engleza etc.
Ador MULT MULT MULT restul...dar park preferata mea e SPORTUL shi FRANCA XD
Urasc matematica pt ca, cand ii scoate pe saracii copchii de clasa 1 la tabla sa zica 1+2=3 shi dup' vin la mine shi zic hei hei taiga taiga XD am luat zece 1+2=3 (da,lumea ma striga taiga XD)Sau pe cei de a 3 a
la tabla sa le zica 2x3=6 shi iar vin la mine taiga taiga am luat un zece 2x3=6
Deasta urasc eu mate XD
Ador MULT MULT MULT restul...dar park preferata mea e SPORTUL shi FRANCA XD
Urasc matematica pt ca, cand ii scoate pe saracii copchii de clasa 1 la tabla sa zica 1+2=3 shi dup' vin la mine shi zic hei hei taiga taiga XD am luat zece 1+2=3 (da,lumea ma striga taiga XD)Sau pe cei de a 3 a
la tabla sa le zica 2x3=6 shi iar vin la mine taiga taiga am luat un zece 2x3=6
Deasta urasc eu mate XD
Vizitato- Vizitator
imi plac:engleza(dar nu si profa),tehnologia,desenu(ca facem ce vrem),sportu(da pe profu il urasc),romana si cam atat
Vizitato- Vizitator
Anime & RPG :: Cafenea :: Scoala
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum