Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Anime & RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

materii

2 participanți

In jos

materii Empty materii

Mesaj Scris de Shaychan Joi Aug 06, 2009 6:51 pm

Ce materii preferate aveti?Care nu va plac?
Shaychan
Shaychan
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 380
Data de inscriere : 04/08/2009

http://h2o1.3xforum.ro

Sus In jos

materii Empty Re: materii

Mesaj Scris de Sayuki Lun Aug 10, 2009 3:14 am

Jos cu geografia, muzica, istoria, matematica etc :))
Sus cu desenul, franceza, limba si literatura romana, sportul, tehnologie si fizica... la putere xD

Deci in caz ca nu intelegeti urasc muzica ca materie, din cauza profului xD Cum vi s'ar parea sa aveti un profesor ce este in PDL... deci click si vizionati'l pe proful meu de muzica. *sa moara pisicuta vecinilor daca mint X_X*
Sayuki
Sayuki
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 437
Data de inscriere : 05/08/2009
Localizare : Sunt acolo unde ai fost... esti si vei fii mereu ^^

http://tamers.forumagic.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Aug 11, 2009 3:26 pm

Poy urasc MULT MULT MULT romana,mate,engleza etc.
Ador MULT MULT MULT restul...dar park preferata mea e SPORTUL shi FRANCA XD
Urasc matematica pt ca, cand ii scoate pe saracii copchii de clasa 1 la tabla sa zica 1+2=3 shi dup' vin la mine shi zic hei hei taiga taiga XD am luat zece 1+2=3 (da,lumea ma striga taiga XD)Sau pe cei de a 3 a
la tabla sa le zica 2x3=6 shi iar vin la mine taiga taiga am luat un zece 2x3=6
Deasta urasc eu mate XD
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Sept 16, 2009 10:02 pm

imi plac:engleza(dar nu si profa),tehnologia,desenu(ca facem ce vrem),sportu(da pe profu il urasc),romana si cam atat
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum