profesori
2 participanți
Anime & RPG :: Cafenea :: Scoala
Pagina 1 din 1
profesori
Ce profesori preferati aveti?Ce profesori va enerveaza?Cara va dau prea multe teme?
Aici vorbim despre toti profesorii din scoala.
Aici vorbim despre toti profesorii din scoala.
Re: profesori
Pai sa vedem incepem cu:
Profa de mate-cea mai naspa profesoara, ne da cel putin 18 exercitii pentru a 2 zii.
Profa de istorie- ne da cel putin 2 teste pe saptamana si ne asculta si oral
Profa de geografie- arata ca o cioara X_X are peste 50 de ani si mai poarta si fuste rosii si mini, si are niste sprancene de valeu mama
Profa de tehnologie- cea mai tare dintre cei tari, nu ne da teme mai deloc, si in clasa abia daca scirem ceva, iar testele ei sunt o joaca
Profa de desen- nici nu vreti sa stiti ce'i in clasa in ora ei, party xD
Profa de franceza alias Diriginta mea- este draguta, inca este domnisoara, nu ne pune note mai mici de 8, deci va dati seama xD e minunata
Proful de sport- este cel mai de gasca, chiar daca are peste 50 de ani xD ne distram de minune cu el ^^
Stiti ca mai sunt multi [clasa a 7 ce mai xD] dar doar nu'i voi enumera pe toti acum xD
Profa de mate-cea mai naspa profesoara, ne da cel putin 18 exercitii pentru a 2 zii.
Profa de istorie- ne da cel putin 2 teste pe saptamana si ne asculta si oral
Profa de geografie- arata ca o cioara X_X are peste 50 de ani si mai poarta si fuste rosii si mini, si are niste sprancene de valeu mama
Profa de tehnologie- cea mai tare dintre cei tari, nu ne da teme mai deloc, si in clasa abia daca scirem ceva, iar testele ei sunt o joaca
Profa de desen- nici nu vreti sa stiti ce'i in clasa in ora ei, party xD
Profa de franceza alias Diriginta mea- este draguta, inca este domnisoara, nu ne pune note mai mici de 8, deci va dati seama xD e minunata
Proful de sport- este cel mai de gasca, chiar daca are peste 50 de ani xD ne distram de minune cu el ^^
Stiti ca mai sunt multi [clasa a 7 ce mai xD] dar doar nu'i voi enumera pe toti acum xD
Profa de ROMANA-Cea mai ''sexy'' profesoara spun unii..XD
Profa de MATE-O URASC ochii la my boyfriend sunt numai p ea XD
Profu de GEOGRAFIE-I hate u XD
Profa de TEHNOIi dragutza XD ne scoate afara sa invattam tehnologie shi abia mai stam cu ea pt ca vine PROFA DE ROMANA
gata va mai scriu shi mai tarziu XD
sau ma intrebati voi XD
Profa de MATE-O URASC ochii la my boyfriend sunt numai p ea XD
Profu de GEOGRAFIE-I hate u XD
Profa de TEHNOIi dragutza XD ne scoate afara sa invattam tehnologie shi abia mai stam cu ea pt ca vine PROFA DE ROMANA
gata va mai scriu shi mai tarziu XD
sau ma intrebati voi XD
Vizitato- Vizitator
A inceput scoala si am profi noi.
Ne-am schimbat profa de franca.....a venit una de la nu stiu ce liceu.....teroare! are o moaca,nu zambeste niciodata, ba chiar isi trage palme peste fata in timpul orei si isi tot spune:
"Ce-am fost si ce-am ajuns sa predau la gimnaziu!"
vestea buna e ca la anul o sa facem cu alta.....ba frate,parca-ar fi posedata!
ne e dor de cea veche...
Ne-am schimbat profa de franca.....a venit una de la nu stiu ce liceu.....teroare! are o moaca,nu zambeste niciodata, ba chiar isi trage palme peste fata in timpul orei si isi tot spune:
"Ce-am fost si ce-am ajuns sa predau la gimnaziu!"
vestea buna e ca la anul o sa facem cu alta.....ba frate,parca-ar fi posedata!
ne e dor de cea veche...
Anime & RPG :: Cafenea :: Scoala
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum