Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Anime & RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

profesori

2 participanți

In jos

profesori Empty profesori

Mesaj Scris de Shaychan Joi Aug 06, 2009 6:37 pm

Ce profesori preferati aveti?Ce profesori va enerveaza?Cara va dau prea multe teme?
Aici vorbim despre toti profesorii din scoala. Razz
Shaychan
Shaychan
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 380
Data de inscriere : 04/08/2009

http://h2o1.3xforum.ro

Sus In jos

profesori Empty Re: profesori

Mesaj Scris de Sayuki Lun Aug 10, 2009 3:09 am

Pai sa vedem incepem cu:
Profa de mate-cea mai naspa profesoara, ne da cel putin 18 exercitii pentru a 2 zii.
Profa de istorie- ne da cel putin 2 teste pe saptamana si ne asculta si oral
Profa de geografie- arata ca o cioara X_X are peste 50 de ani si mai poarta si fuste rosii si mini, si are niste sprancene de valeu mama hihi
Profa de tehnologie- cea mai tare dintre cei tari, nu ne da teme mai deloc, si in clasa abia daca scirem ceva, iar testele ei sunt o joaca trandafir
Profa de desen- nici nu vreti sa stiti ce'i in clasa in ora ei, party xD
Profa de franceza alias Diriginta mea- este draguta, inca este domnisoara, nu ne pune note mai mici de 8, deci va dati seama xD e minunata
Proful de sport- este cel mai de gasca, chiar daca are peste 50 de ani xD ne distram de minune cu el ^^

Stiti ca mai sunt multi [clasa a 7 ce mai xD] dar doar nu'i voi enumera pe toti acum xD
Sayuki
Sayuki
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 437
Data de inscriere : 05/08/2009
Localizare : Sunt acolo unde ai fost... esti si vei fii mereu ^^

http://tamers.forumagic.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Aug 11, 2009 3:33 pm

Profa de ROMANA-Cea mai ''sexy'' profesoara spun unii..XD
Profa de MATE-O URASC ochii la my boyfriend sunt numai p ea XD
Profu de GEOGRAFIE-I hate u XD
Profa de TEHNOIi dragutza XD ne scoate afara sa invattam tehnologie shi abia mai stam cu ea pt ca vine PROFA DE ROMANA hihi

gata va mai scriu shi mai tarziu XD
sau ma intrebati voi XD
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Shaychan Dum Sept 20, 2009 10:02 pm

A inceput scoala si am profi noi.
Ne-am schimbat profa de franca.....a venit una de la nu stiu ce liceu.....teroare! are o moaca,nu zambeste niciodata, ba chiar isi trage palme peste fata in timpul orei si isi tot spune:
"Ce-am fost si ce-am ajuns sa predau la gimnaziu!"
vestea buna e ca la anul o sa facem cu alta.....ba frate,parca-ar fi posedata!
ne e dor de cea veche...
Shaychan
Shaychan
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 380
Data de inscriere : 04/08/2009

http://h2o1.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat