X_x My Gfxxx x_X
2 participanți
Anime & RPG :: Talente :: Fan GFX
Pagina 1 din 1
X_x My Gfxxx x_X
semnatura:
semnatura:
semnatura:
semnatura:
semnatura:
semnatura:
nu va strambatsi stiu cas ulate sunt incepatoare asteas primele pe care le-am facut eu ma semnez NaNa ca peste tot :D
semnatura:
semnatura:
semnatura:
semnatura:
semnatura:
nu va strambatsi stiu cas ulate sunt incepatoare asteas primele pe care le-am facut eu ma semnez NaNa ca peste tot :D
Vizitato- Vizitator
Re: X_x My Gfxxx x_X
Ok.. in primul rand sunt foarte dragute, pentru o incepatoare xD
Acum cateva sfaturi:
Ai grija la marimea acestora, semnaturile in mod normal au 400x100, iar avatarele sunt de 100x100
Cum nu cred ca folosesti un anumit program, ci photoscape.. e bunicel si acela.. dar incerca sa adaugi ceva la ele..(ti`as da si exemple ce poti.. dar nu am photoscape, asa ca nu`l cunosc chiar bine :]])
Gambatte xD si sper ca vei mai face xD
Acum cateva sfaturi:
Ai grija la marimea acestora, semnaturile in mod normal au 400x100, iar avatarele sunt de 100x100
Cum nu cred ca folosesti un anumit program, ci photoscape.. e bunicel si acela.. dar incerca sa adaugi ceva la ele..(ti`as da si exemple ce poti.. dar nu am photoscape, asa ca nu`l cunosc chiar bine :]])
Gambatte xD si sper ca vei mai face xD
sfatul meu e sa te semnezi un piculet mai mic in rest sunt dragute ....a da...adauga-le border XD
Vizitato- Vizitator
Foarte dragutze!Is super reusite pentru o incepatoare.Te descurci foarte bine!
Intradevar trebuie sa mai lucrezi putin la marimi si sa te semnezi folosind marimea textului mai mica putin.
Oricum imi plac.
Intradevar trebuie sa mai lucrezi putin la marimi si sa te semnezi folosind marimea textului mai mica putin.
Oricum imi plac.
Anime & RPG :: Talente :: Fan GFX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum