In cautarea bumbacului
Anime & RPG :: Konata's game :: Portal
Pagina 1 din 1
In cautarea bumbacului
Am ajuns pe un camp de flori de bumbac si nu stiu de unde sa incep cautarea.
Vizitato- Vizitator
Re: In cautarea bumbacului
Vazand biletul m-am aplecat si am luat floarea de sub bilet:
- Yuppy!Am gasit una XD Mai sunt numai 9.Dar unde ar putea fi?
- Yuppy!Am gasit una XD Mai sunt numai 9.Dar unde ar putea fi?
Vizitato- Vizitator
prind piesa de puzzle si zic :
- hmm....va fi mai greu de cat credeam.
Si ma duc langa un copac.
- hmm....va fi mai greu de cat credeam.
Si ma duc langa un copac.
Vizitato- Vizitator
- Awww...ia te uita!o piesa de puzzle...hmm..mai am o singura piesa de gasit ..dar unde?
Ma duc si culeg o floare care o pun in par XD
Ma duc si culeg o floare care o pun in par XD
Vizitato- Vizitator
unesc cele trei piese si apare o floare de bumbac XD
- Mai am 8...e mai dificil decat credeam.
Ma asez pe iarba verde de pe campie si ma uit la soare.Iar,putin cate putin,adorm.
- Mai am 8...e mai dificil decat credeam.
Ma asez pe iarba verde de pe campie si ma uit la soare.Iar,putin cate putin,adorm.
Vizitato- Vizitator
Mesagerul iscusit trece pe acolo.O observa pe fata si dandu-si seama ca pentru ea este mesajul o trezeste.
"Hey,tu!Am un mesaj pentru tine.Asculta: din cate stiu, ai o misiune si cred ca ai gasit deja 2 flori de bumbac.Du-te la florarie si vei gasi si acolo 3.S-ar putea ca florareasa sa nu te recunoasca, dar spune-i despre misune.Iar din moment ce nu ai inca niste $ s-ar putea sa aiba nevoe de un mic ajutor din partea ta.Vezi ce doreste, rezolva apoi ia cele 3 flori si revino din nou aici pentru celelalte.Hai!"
*Ajutor: mergi in oras si deschide un topic acolo (ceva de genul: la florarie-prima misiune-partea 2)
"Hey,tu!Am un mesaj pentru tine.Asculta: din cate stiu, ai o misiune si cred ca ai gasit deja 2 flori de bumbac.Du-te la florarie si vei gasi si acolo 3.S-ar putea ca florareasa sa nu te recunoasca, dar spune-i despre misune.Iar din moment ce nu ai inca niste $ s-ar putea sa aiba nevoe de un mic ajutor din partea ta.Vezi ce doreste, rezolva apoi ia cele 3 flori si revino din nou aici pentru celelalte.Hai!"
*Ajutor: mergi in oras si deschide un topic acolo (ceva de genul: la florarie-prima misiune-partea 2)
Anime & RPG :: Konata's game :: Portal
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum