Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Anime & RPG
Admina iti ureaza "Bun venit!".
Iar acum, ca tot esti aici, arunca o privire pe forum si daca te hotarasti inscrie-te si tu.Iar intai de toate, trebuie sa sti ca inscrierea va fi efectuata automat si vei putea utiliza forumul imediat dupa aceea.Te asteptam!
Iar daca esti deja membru, logheaza-te si vezi ce-ai pierdut cat timp ai lipsit. (chiar si pentru un minut :D)

Anime & RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

no titlle(deocamdata)

In jos

no titlle(deocamdata) Empty no titlle(deocamdata)

Mesaj Scris de Vizitato Dum Sept 20, 2009 6:04 am

Nu stiu cat de buna este si nici nu stiu daca o sa va placa.eu o sa incerc parerea va ramane voua.

Capitolul 1:un inceput banal pt. prima zi de scoala(part I)
08:00 Am la liceul Misaruko din Tokio era o zarva mare.Mai ales in clasa a 9 a A era o agitatie de nedescris deoarece o eleva noua se transferase la ei in clasa.
Ma numesc Mia Ablaze.Am 16 ani si tocmai mam transferat in clasa a 9 a A.Stau cu sora mea mai mare Clara.
Tocmai ma trezisem si ma pregateam sa merg spre scoala.Mi-am luat din dulap o fusta scurta neagra,un maieu rosu cu o inima neagra pe piept si in picioare niste sandale negre cu rosu.Am coborat scarile si in bucatarie era sora mea mai mare Clara.
-Buna dimineata!am spus intrand in bucatarie.
-Neata.Ce faci?ma intreba blonada.Clara era blonda cu ochii verzi ca smaraldul si era imbracta intr-o rochita deasupra de genunchi alba.
-Bine….ma pregatesc de scoala.Tu?Iar il astepti pe Dan?am intrebat-o.
-Aha…hai ca vorbim mai tarziu.OK?trebe sa plec.
Nu am mai spus nimic.Am lasat-o s aplece.Mi-am luat un bol de cereale,pe care lam mancat incet,iar dupa aceea am plecat si eu spre scoala.
Am ajuns in fata portii de la curte.Am intrat si am mers catre o banca care era libera si la umbra.Mam asezat si ma uitat prin curtea scolii.
Catre mine venire 3 baieti.Unul blond care era cel mai aproape iar ceilalti doi erau sateni.Mam ridicat de pe banca si am vrut s aplec,dar cel blond ma prinse de mana si ma impinse in gardul scolii.Am dat cu umarul destul de tare dar el nu ma baga inseama.Se apropie de mine si imi prinse mainile deasupra capului.Umarul incepu sa ma doar insuportabil de tare si am scos un icnet destul incat sa ma auda.Dar tot nu imi dadu drumul.Mam multumit lovindul cu genuchiu intre picioare.Imi dadu drumul la maini si am spus catre el:
-Asa iti trebuie daca te pui cu cine nu trebe.
Am vrut sa plec numai ca cei doi sateni ma impinsera si ei in zid,de data asta am dat din nou cu umarul doar ca mai tare.Am picat in genunchi sin u mam mai miscat doar ma uitat la ei cu o privire rece si nervoasa.Ma tineam de umar pt. ca ma durea foarte tare.Din nou blondul se apropie de mine dar din spate se auzi o vece nervoasa:
-Dai pace Alex,iar Paul si jake plecati cu el de aici.
Fiecare il salutara si plecara.Am ridicat capul si in fata mea am vazut un baiat inalt,brunet cu ochii negrii ca noaptea privinduma.Era imbracat intr-o camasa alba deschisa la primi doi nasturi,ave aniste blugi albastri si in picioare niste adidasi de la nike.Imi intinse mana si spuse:
-Esty bine?
-Intr-un fel.Mersi.iam raspuns.
-Vrei s amergi la cabinet?ma intreba cu o voce calda.
-Nu am spus repede.Sunt bine.dar mintisem si el vedea asta.Asa ca nu mai astepta ma lua in brate si ma duse catre intrarea in scoala.
Nu am comentat nimic.Cand am ajuns in fata cabinetului nu batu la usa intra direct.La birou era o femeie cam de 30 de ani,roscata cu ochii albastri.Se uita la mine dupa aceea la brunet si spuse:
-Cu ce te pot ajuta domnule Raul?Ce sa intamplat?
-S-a legat Alex de ea.Poti te rog sa o ajuti ca s-a lovit la umar?
-Desigur.pune-o te rog pe pat.
Brunetul facu ce spuse asistenata.Iar ea veni catre mine si spuse:
-Da-ti te rog tricoul jos domnisoara…?
-Ablaze.Mia ablaze.Iam raspuns.
Mi-am dat trcoul jos,dar cand sa mil dau si de pe umar nu am reusit.Pt. ca s-a lipit de sange.Atunci veni si brunetul de pe scaunul unde statea asistenta sa incerca sa mil desfaca dar fara success.Vazand ca nici el nu reuseste miam luat trcoul din mana lui si am tras incat sa desfacut.Incepuse sa ma doara mai rau umarul si firicele de sange se prelungeau pe mana mea.
-Tine compresa asta cu apa rece te rog frumos,domnisoara Ablaze.Trebuie sa ma duc pana la directoara.Domnule Raul ramai te rog…dar femeia nu mai reusi sa continue ca baiatul io taie brusc si spuse cu indiferenta.
-Da,raman cu ea.
Asitenta pleca si ramasasesm doar noi doi.Incepuse sa imi fie frig,iar baiatul isi daduse jos camasa.Am ramas masca cand iam vazut corpul,era bine lucrat.Imi intinse camasa.
Iar eu am luat-o panundumio pe mine.Trecusera 10 minute de cand pleca asistenta,iar eu mam ridicat s imam dus sa ma sprijin de pretele de langa geam.Brunetul se ridica si el si veni spre mine,zambind.
Se apropie din ce in ce mai mult de mine,dare u nu ma miscam.Ma uitat in ochii lui negrii.
Acum era foarte aproape de mine.Imi cuprinse talia cu maine lui,tragnduma mai aproape de el.Nu am ripostat,pt. ca imi era frig si el ma incalzea.Se apropie de mine tot mai mult,dar cand mai avea un pic sa ma sarute se apropie de urechea mea si spuse:
-Tie frig?
-Acum imi e mai bine…am raspuns soptit.
Se trase uitanduse in ochii mei zambind.Se apropie din nou de mine,dar cobori pe gat de data aceasta.Incepuse sa ma sarute pe gat.Nu ma puteam misca am ramas asa in timp ce el ma saruta.Dupa cateva minute se retrase pt. ca venise si asistenta.Se puse din nou pe pat si eu am facut acelasi lucru.Asistena nu parea sa fie deranjata pt. ca aveam camasa brunetului.
-Dati te rog camasa joss a iti vad mana.Spuse asistenta.
Am facut ce mia cerut si iam dat camasa inapoi brunetului…..
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

no titlle(deocamdata) Empty Re: no titlle(deocamdata)

Mesaj Scris de Shaychan Dum Sept 20, 2009 9:28 pm

Mie imi place.
Kamy...next.....next.....NEXT!
Shaychan
Shaychan
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 380
Data de inscriere : 04/08/2009

http://h2o1.3xforum.ro

Sus In jos

Sus