Prin mansarda.....
2 participanți
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Mansarda
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Prin mansarda.....
Urc pe scara si ajung in mansarda.
-Pfff...Chachap!Ce praf este aici..Si cate obiecte..
-Ummm.....Sa arunc si eu o privire pe aici...
-Pfff...Chachap!Ce praf este aici..Si cate obiecte..
-Ummm.....Sa arunc si eu o privire pe aici...
Re: Prin mansarda.....
urc si eu pe scara spre mansarda cu intentia de a cauta ceva printre obiectele de acolo o vad pe Rose.
-Salut Rose! Ce faci? off cata dezordine si cat praf este pe aici.
-Salut Rose! Ce faci? off cata dezordine si cat praf este pe aici.
Vizitato- Vizitator
Ma uit prin toate vechiturile.
-"Hm, daca as face ordine si curatenie pe aici, probabil ca as gasi cateva lucruri de reciclat.. De fapt majoritatea sunt bune de reciclat" gandesc eu
-Eu cred ca ma apuc de curatenie si aceste vechituri e timpul sa ia o forma noua. Spun eu.
-"Hm, daca as face ordine si curatenie pe aici, probabil ca as gasi cateva lucruri de reciclat.. De fapt majoritatea sunt bune de reciclat" gandesc eu
-Eu cred ca ma apuc de curatenie si aceste vechituri e timpul sa ia o forma noua. Spun eu.
Vizitato- Vizitator
-Ai dreptate.Sa aducem niste pamatufuri de praf..si un aspirator..si solutie pentru geamuri..Sa facem curatenie!
-Le aduc eu pe ale mele. Spun eu. Deschid geamul de la mansarda si imi iau zborul ajungand pe acoperisul casei si strig:
"UFO COME ONE DOWN" Intr-un minut asupra casei pluti un OZN si intru in el si iau de acolo aspiratorul si solutia de spalat geamuri.
Apoi dupa ce ies din OZN ii strig UFO COME ON UP" Si acesta se inalta si disparu.
-Uite aici este un aspirator ultra-performant:
http://static.eva.ro/img/auto_resized/db/article/006/933/252267l-202x0-w-6bd8c060.jpg
Aspira singur si rapid. In timp ce noi ne vom putea ocupa de altceva de exemplu eu de spalat geamurile cu aceasta solutie speciala si tu vei lucra cu pamatuful de praf.
"UFO COME ONE DOWN" Intr-un minut asupra casei pluti un OZN si intru in el si iau de acolo aspiratorul si solutia de spalat geamuri.
Apoi dupa ce ies din OZN ii strig UFO COME ON UP" Si acesta se inalta si disparu.
-Uite aici este un aspirator ultra-performant:
http://static.eva.ro/img/auto_resized/db/article/006/933/252267l-202x0-w-6bd8c060.jpg
Aspira singur si rapid. In timp ce noi ne vom putea ocupa de altceva de exemplu eu de spalat geamurile cu aceasta solutie speciala si tu vei lucra cu pamatuful de praf.
Vizitato- Vizitator
-Ok.De acord.
Apoi ma uit spre pamatufuri.
-Hm....cred ca stiu ce voi face.Voi folosi putin.......AER!
Folosind aerul meu, ridic toate pamatufurile si le ghidez in locuri diferite.
Apoi ma uit spre pamatufuri.
-Hm....cred ca stiu ce voi face.Voi folosi putin.......AER!
Folosind aerul meu, ridic toate pamatufurile si le ghidez in locuri diferite.
-Imi place. Se vede ca va merge treaba repede. Spun eu in timp ce stropesc geamurile cu respectiva solutie.
-Acum vom lasa asa geamurile timp de 5 minute dupa care va trebui sa le stropesc cu apa si apoi sa le sterg.
-Acum vom lasa asa geamurile timp de 5 minute dupa care va trebui sa le stropesc cu apa si apoi sa le sterg.
Vizitato- Vizitator
-Ok.....OUCH!!! ma impiedic de o scandura.
-Cred ca ar trebui sa schimbam si parketul.
-Cred ca ar trebui sa schimbam si parketul.
Taiga : hey uite xD pe peretii astia is desenati grafitti xD tre sa vopsim din nou?xD
Vizitato- Vizitator
-Of, cine o fi facut asta? Si da, trebuie sa vopsim din nou. Spun eu .
Vizitato- Vizitator
Taiga: aw maaan....da nici nu mai stiu kre ii culoarea xD roz tipator,alb sau galben?xD
Vizitato- Vizitator
Nu conteaza, ii punem o culoare noua. Hm, fiind mansarda, un loc mai putin important mi-as permite sa ii vopsesc peretii in verde, e culoarea mea preferata. Spun eu.
Vizitato- Vizitator
-Hm... verde, frumoasa culoare Lum. murmura fata, aparand in spatele acesteia, privind curioasa in jur xD
Ma bucur ca iti place verdele. Oare ca sa incep sa varuiesc mai am nevoie de acordul cuiva? intreb curioasa.
Vizitato- Vizitator
-Hmm... stati asa... de cand bantuiti pe aici?
-Eu de ce nu am fost chemata >_< ?
-Eu de ce nu am fost chemata >_< ?
-Pai oricine este binevenit oricand. Vroiai invitatie speciala? Spun eu, bufnindu-ma rasul.
Vizitato- Vizitator
-Cam asa ceva XD murmura, incrucisandu'si mainile la piept, privind catre celaelalte doua.
Eu una, nu dau invitatii speciale nimanui. Nu imi place ca altii s se simta mai putin importanti.
Vizitato- Vizitator
Taiga : *ia o pensula in mana xD*pot sa vopsesc unu din pereti cu luoooz? (a se citi roz pt ca mica domnishoara,posedata fiind,vroia sa isi gaseasca partea pe care scrie "prostestete xDD"=
Vizitato- Vizitator
-Ar arata ciudat roz si verde. Renunt eu si vopsim toti peretii mansardei in roz si desigur ma poti ajuta.
Vizitato- Vizitator
-Hm.....roz?Mie mi-ar placea mai mult verde.Dar faceti cum vreti.Eu am sa sortez cartile astea vechi.
Mut cateva cutii ci incep sa rasfoiesc cateva carti.
-Hm...uite cate carti aici....."Vampire Mistery"....."Arta gatitului"....."Cum sa vopsesti o mansarda..."......hm....interesant.....sunt o multime de carti pe aici...
Mut cateva cutii ci incep sa rasfoiesc cateva carti.
-Hm...uite cate carti aici....."Vampire Mistery"....."Arta gatitului"....."Cum sa vopsesti o mansarda..."......hm....interesant.....sunt o multime de carti pe aici...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Anime & RPG :: RPG Zone :: Vila :: Mansarda
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum